Elljusspåret

  • 13 maj 2024
  • Elljusspåret

Nu börjar det hända grejer i Elljusspåret!

 

I morgon, onsdag 14/5 2024, drar vi igång arbetet med att ta ner gamla stolpar och ta bort ledningar och armaturer. Det innebär att det finns en grävmaskin efter spåret och det kommer att ligga stolpar i anslutning till spåret.

 

Inom kort påbörjas också grävning för att bredda spåret. Det innebär att spåret blir olämpligt att gå och springa i så vi avråder alla att använda det tills vidare. Se också varningsskylt.

  

Det huvudsakliga arbetet med elljusspåret kommer att utföras av Larsson Schakt, Svärdsjö, och Carlgrens El från Falun. Projektledare från Svärdsjö SOK är Jan Davidsson, som nås per SMS på 070-8896147 eller per epost jan@davidssons.com. Ni kan också kontakta oss via vår Facebooksida https://www.facebook.com/profile.php?id=61559059808455 .

 

Seniorgymmet:

Vi planerar också för vårt seniorgym och skulle behöva hjälp med ”landskapsplanering” av det området, ca 400 m2 stort. Det handlar om att göra gymmet inbjudande med hjälp av växter, stenar, byggtimmer, sittplatser, e t c, så att det blir en fin och avkopplande miljö för de äldre som kommer dit. Någon Svärdsjö-bo med kunskap på det området som vill hjälpa till? Hör av er eller tipsa oss.